Модни дамски туники за създаване на стилен образ

 

Туниките наскоро станаха доста модерни, но днес разнообразието им е впечатляващо. Дизайнерите от различни страни ги обичат, защото туниките са удобни, пподходящи за различни поводи и могат да се комбинират с много други видове дрехи и цветове. Туниката е удължено яке, чиято дължина достига до средата на бедрата, може да бъде с различни форми и с различни ръкави

 

И сега нека да помислим как правилно и с какво е по-добре да комбинирате модерните дамски туники.

Въпреки факта, че туниките са удобни и практични дрехи за ежедневно носене, те не винаги могат да бъдат успешно комбинирани с други елементи от гардероба. Затова повечето жени изобщо отказват да ги купуват поради невъзможността да се комбинират правилно.

Най-правилната комбинация е от туника с дънки, панталон или клин. При съчетаване на дамски туники със прилепнала долна част се съсдава прекрасен образ. Класика може да се нарече туника в светли или пастелни цветове, която се съчетава много добре с дънки. Туниката е универсална дреха, която харесва контрастно дъно (например светла туника – тъмни панталони).

Туники, които се съчетават добре с цветни и щампани долнища, също могат да се считат за универсални. Например туника на райе може да се комбинира с плътно дъно, чийто цвят трябва да съответства на поне една ивица на туниката (никога не носете туника в карирана долнище или райета – само плътни); туника-риза трябва да се носи с панталони или дънки, за да създадете лек офис стил; прозрачни блузи от шифон е по-добре да не се носят върху бельо, за да не добавяте образ на вулгарност.

Когато съчетавате туника с шорти или поли, уверете се, че туниката не е по-дълга от долната част. Трябва също да спазвате горните правила: плътно дъно – отпечатан или цветен горнище (или обратно). Ако искате да носите туника със свободно шиене (оверсайз, едноразмерен), трябва да изберете плътно плътно дъно.

По-добре е да закупите топли и плетени туники с различни невероятни модели, за да направите вашето изображение специално всеки ден! Те могат да се комбинират с дамски пуловери, панталони, дънки и т. н. Твърде късата туника е по-добре да носите клинове, а не чорапогащи. Туниките могат да се носят и като дамска рокля (ако отговарят на определена дължина), а роклята може да се използва като туника.

И така, знаете всички правила за успешно комбиниране на туника с други елементи от гардероба.

Предлагаме да закупите дамска туника в онлайн магазин evizabg.com на достъпни цени. Гарантирана е богата гама от дамски туники с различни дължини, шивашки, с различни десени и размери. Сайтът представя топли, леки, свободни туники, за да се чувствате комфортно и да се насладите на тяхната практичност!

Изберете висококачествени дамски туники на едро и дребно с доставка в България от транспортни фирми.

0.00