Изненадайте половинката си, подарявайки й стикер за автомобил

Още едно чудесно предложение за подарък, който ще влезне в употреба още в мига в който го подарите!

Изненадайте половинката си, подарявайки й стикер за автомобил.

Стикерите за автомобили, които се предлагат от Foliobg.info са креативни, щури, качествени и разчупени. Внасят приятни емоции и настроение и понякога могат да направят така, че случайни минаващи покрай автомобилът Ви да пожелаят да си направят селфи със стикерът, който сте си залепили.

Е, в този случай предлагаме да закупите стикер и да го подарите на Вашата половинка. Може стикерът да е сърчице, или пък традиционното  Вашата буква + неговата буква е равно на…. каквото се сетите? Любов, бебета, кучета, абсолютно всичко :)….

Нека шегата да оставим на страна и да обобщим, че креативните подаръци, т.е. направата на креативен и ценен подарък не е никак лесна задача, тъй като често получателят бива разочарован, но с щур подарък – стикер, при това избран от Foliobg.info, то гарантираме, че получателят ще остане изключително доволен, а нали това е основната цел на един подарък?

Е, стикерите от сайтът, посочен по-горе, са изключително качествени, прецизни и могат да се видят на почти всеки един автомобил. Един от най-популярните стикери, това е този, в който пише “БЕБЕ НА БОРДА”. Всички сте го виждали.

Ако Вашитя приятел кара много бърза кола, то можете да му поръчате стикер, от сорта на “Дишай ми прахта, приятелче, моята кола е по-бърза от твоята”, или нещо подобно, ама какво ли Ви говорим, най-добре да видите готовите предложения от самия сайт.

Ако сте мъж, който иска да подари на приятелката си стикер, и тя шофира автомобил, то отново има чудесно решение. Цветята за дамските автомобили “къртят миФки”, т.е. изключително интересни са, търсят се и се поръчват ежедневно. Казваме Ви всичко това за да Ви помогнем да направите по-лесно своя избор.

И за финал, ако искате конкретен стикер по Ваш дизайн, и това е възможно, но цената е друга.

 

 

0.00