Защо да изберете магнитни играчки за детето

Източник: Drebosuci.comМагнитна ферма – образователна играчка за развитие на креативност и въображение

Потопени в забавната игра, децата много често обичат да разиграват различни ситуации с играчките си. Ето защо е важно да им поднесем качествени и напълно безопасни за здравето им играчки, с които не само че ще се забавляват часове наред, но и ще могат да придобият нови знания и умения.

Като родители, вие сте на практика задължени, поне пред себе си, да обградите детето си с развлекателни, образователни и най-вече безопасни играчки от високо качество.

Да вземем за пример магнитните играчки – любимец на толкова много поколения. За разлика от масовите евтини играчки, които се чупят твърде бързо, образователните игри с магнити гарантират безгрижно и безопасно детство с редица образователни ползи.

Магнитните блокчета – форми

Магнитните форми, например, са не само супер забавни, интересни и пъстри, но и помагат на детето ви да подобри концентрацията си, логическото си мислене и въображение.

Източник: Drebosuci.comМагнитни форми за развитие на въображението

Магнитните форми на Galt Toys са си спечелили славата като топ производител на образователни играчки с магнити, които целят развитие на детското въображението и креативна мисъл.

Основното предимство на магнитните форми се състои в това, че съдържат голям брой магнитни елементи (в случая 40), които са представени в различни цветове и форми. Задачата на дребосъците е да композират и сглобяват различни форми като използват своето въображение. В комплекта са включени идеи с различни картинки – играта е особено подходяща за деца над 3 годинки.

 

Какво трябва да знаете за Galt Toys

Galt Toys – топ производителят на металните форми – съществува от 1961 година. Марката става водещ производител на образователни играчки като се слави с невероятно високото качество на комплектите си и материал на изработка. Преди да пуснат нова продуктова линия на пазара си, Galt Toys традиционно провеждат специализирани проучвания с цел да разберат как могат да бъдат максимално полезни на децата с играчките си.

 

Магнитни мозайки за „малки творци“

Източник: Drebosuci.comМагнитна Мозайка IOTOBO – 28 Части

Ако търсите завладяваща и развлекателна игра за малките сладури, която да развие творческата им мисъл, с радост бихме ви препоръчали да се насочите към магнитните мозайки на френския топ производител на детски играчки, SEPP Jeux.

С помощта на магнитните елементи, детето ви ще може да сглобява интересни форми, като така ще бъде ангажирано с играта часове наред. Магнитните мозайки биват чудесен начин да помогнете на детето да развие логическата си мисъл като построи магнитните части, както желае.

Този вид образователни игри с магнити е особено подходящ за деца над 3 години.

Какво трябва да знаете за SEPP Jeux?

SEPP Jeux е не само лидер на френския пазар за детски играчки, и специално магнитни игри и дъски за дребосъците, но и предпочитана марка от българския потребител.

SEPP Jeux са разпознаваеми със своята качествена продуктова линия от полезни, образователни и развлекателни играчки вече над 25 години. Катo такава, марката разполага, разбира се, и с всички сертификати за безопасна игра.

6 ползи от магнитните играчки

  • Обогатяват детското въображение
  • Подобряват логическото мислене
  • Развиват фината моторика
  • Подтикват към социализиране
  • Подобряват концентрацията
  • Запознават детето с „пространственост“ при сглобяване на магнитните части

Страхотни са, нали? Почерпи още идеи за полезни играчки от богатия каталог на Drebosuci.com.

 

0.00