Модни аксесоари за подарък

Визията на всяка жена е микс от множество детайли. И дори дребните аксесоари могат да направят завършен силуета или обратното да доведат до дисбаланс.

Шапки и барети

Шапката е класика. Ако дамата харесва да носи този аксесоар е важно да изберете подходящия за нея стил. Няма да е удачно жената да се облича елегантно и със стил, а вие да и подарите барета или шапка с козирка.

Баретите също са модни и актуални. Сред тях има черни, класически модели и многоцветни, н         кои допълнени с контрастиращи шалове.

Бейзболната шапка например е от типа спортна шапка. Може да се превърне в един от най-модерните летни аксесоари, а също така придобива яркост, художествена живопис, декоративни елементи и перфектно се справя с ролята на козметиката.

Чудесно може да комбинирате шапка с дълги шалове или фишу шалове.

Колани и ръкавици

Подарък кожен колан или ръкавици са идеално допълнение към изображението. Те са предназначени да украсяват не само рокли, но и тежки връхни дрехи. Предвидете и подходящи обувки, които да си партнират с нещата: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/5-вида-обувки-които-стоят-перфектно-с-д.

Бижута

Те са онова, което прави дамата още по-привлекателна.

Сред моделите се намират широки, масивни, с гривни, украсени с камъни, злато, кожа, пластмаса и всички те са се носят дори с външното облекло.

Пръстените и гривните не изостават от мода и могат да се носят във всеки сезон. Идеални, луксозни и много подходящи са и огърлиците, които понякога служат като “яка”, когато са по-широки. Те правят декорацията на изображението още по-изискана и елегантна.

Какъвто и моден аксесоар да изберете жената, за която го правите няма да остане разочарована. Това са едни от нещата, които най-много се харесват на всеки. Вслушайте се и в отговорът на Вселената: http://mamaninja.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B8/item/1117-отговорът-на-вселената.

0.00