Луксозни спални комплекти

Ако е дошло времето, в което да си подарите ново спално обзавеждане, за Вас, за Вашият дом, то  непременно трябва да обърнете внимание на магазин Мебели Арена. Защо точно този магазин?

Тъй като предлага огромно разнообразие от спални комплекти, мебели за спалня, с различни цветове, структура и дизайн.

Подарете си лукс, комфорт и уют, възползвайки се от невероятните предложения, които Ви очакват онлайн, в каталога.

Освен луксозни спални комплекти, в мебели Арена можете да откриете и гардероби, легла, нощни шкафове, доплънителни аксесоари за сън, както и много други продукти, които със сигурност биха подобрили малките части на денонощието.

Нека Ви представим спален комплект “Стокхолм” от горепосоченият електронен каталог.

С изчистен дизайн, но с удобен и стилен дизайн, матрак  от най-висок клас, този спален комплект ще задоволи нуждите и на най-взискателните семейства. Истината е, че този комплект е сред най-поръчваните от ВИП личностите, от хората с по-големи възможности. Основната причина за това се крие в изчистеният дизайн и в неговите характеристики.

Матракът с мемори пяна придава максимален комфорт и уют, а благодарение на подвигащата се ламелна рамка може да се побере спално бельо в рафтът.

Нека кажем няколко думи и за гардеробът. Той е със специални плъзгащи врати, които са проектирани така, че да не изискват допълнително място за отварянето им.

Алуминиевиът кант на дръжките придава съвършен вид.  Любопитно е да кажем, че този спален комплект може да бъде поръчан с цвят по Вас избор, в съответствие на цветовете на Вашето жилище. Крачетата на гардеробът позволяват лесна регулация, безпроблемно нивелиране и лесна ежедневна експлоатация.

Най-общо казано, поръчвайки комплект “Стокхолм” Вие ще се сдобиете с:

  • Висококачествено легло Stockholm 140/200 – Bahama 41
  • Многофункционален гардероб Stockholm 200/220-S H 34217 RV Oak Sanremo
  • Метална подматрачна ламелна рамка;
  • Комплект механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака;
  • Топ матрак от мемори пяна с дебелина 6 см.
  • Матрак с дебелина 16 см;

 

Когато чуете или прочетете за мебели Арена в онлайн пространството, то трябва да знаете, че зад тази марка седят качество, бърза реакция, добро обслужване и цени, които са съобразени с всяко средностатистическо българско семейство.

 

 

 

Обобщена информация
Автор
Потребителска оценка
5 based on 1 votes
Марка
Мебели Арена
Име на продукт
Спални комплекти
0.00