Какво да подарите на любимия си мъж за Коледа?

Коледното настроение вече е в разгара си. По улиците и по магазините цари предпразнична суматоха. Идва моментът за търсене на подаръци и отговор на вечния въпрос: какво да подарите на любимия си мъж? Модерен халат, оригинален парфюм, скъп часовник или дизайнерски полилей за спалнята.

Ще трябва да проявим изобретателност и въображение. Ние предлагаме ТОП-10 идеи за подарък на любимия ви.

 1. Портрет в исторически, „героичен” образ

  Всеки от нас има капка суета. Кой мъж, когато гледаше приключенски или исторически филми, не си е представял себе си в ролята на главния герой? Можете да му дадете възможност да се почувства така в живота. Поръчайте портрет в исторически или героичен образ от негова снимка. Основното нещо е да знаете точно кой герой харесва вашия герой: Юлий Цезар, Индиана Джоунс, Супермен, Спайдърмен? .. Тук не можете да сбъркате.

  2. Мъжка роба с лични инициали или зодия

  Дори такъв банален, на пръв поглед, подарък като халат може да бъде уникален и оригинален. Купете си уютна роба и помолете шивач или частен шивач да избродира инициалите или зодиакалния знак на вашата половинка. Персонализиран халат със сигурност ще изненада приятно любимия ви.

  3. Термо чаша

  Мега полезен подарък. Той е особено необходим в работата. В края на краищата често се случва: наливате си горещ чай или кафе – и в същия момент шефът ви се обажда. Върнах се на мястото си – чаят вече беше студен, а и беше неприятно да го пия. Термо чашата ще запази напитката гореща за дълго време. Дребно, но важно. И винаги ще ви напомня за вас.

  4. Пътен комплект за обувки

  Чистите обувки са като визитна картичка. Тя характеризира собственика си от положителна страна като спретнат и подреден човек. Но не е много удобно да носите крем и четки със себе си. Практичен подарък за мъж, който цени имиджа си, е комплект обувки за пътуване. Всичко, от което се нуждаете, за да поддържате обувките си чисти, се намира в малка чанта.

  5. Чаши за уиски или друга любима напитка

  Класика на жанра. Някои мъже харесват тези комплекти. Не сме привърженици на алкохола, но все пак ще оставим този вариант като една от идеите за подарък на любим човек.

  6. Престилката е смешна, с надпис

  Мечтаете ли вашият любим човек да ви приготви закуска? Или може би имате късмет, а другата половина перфектно готви не само кафе и бъркани яйца? Във всеки случай престилка с оригинален или забавен надпис може да бъде чудесен подарък за Коледа. В крайна сметка готвенето в добро настроение е ключът към успеха.

  7. Безжични слушалки

  Любителите на комфорта определено ще оценят такъв подарък. В крайна сметка тя е свобода от жици, което означава няма да се заплита и чупи. За радост на купувачите, производителите на такива слушалки непрекъснато ги подобряват. И цените за тях вече не са толкова космически, колкото бяха.

  8. Швейцарски нож

  О, това е мечтата на, ако не всички, то много мъже! Швейцарските ножове имат много функции. От банални отварачки и отвертки до метални триони (има дори пила за нокти). С такъв мултифункционал можете да правите много полезни неща. Характеристиките варират според модела и цената. Е, швейцарското качество говори само за себе си.

  9. Комплект за отдих на открито

  Такъв подарък е идеален за любители на романтиката на открито и пикниците. И дори да има сняг извън прозореца, винаги е приятно да си спомняш лятото. Комплектът за релакс може да включва чаши, чинии, различни съдове за готвене, хладилник и др. Много удобно. Всичко, от което се нуждаете, винаги е под ръка.

  10. Дизайнерска настолна лампа

  Ако вашият любим човек прекарва цели дни в офиса, този подарък може да му хареса. В крайна сметка това е удобно и практично нещо. Релакс в средата на работния ден, с уютна светлина полезна за здравето.

5.00